dijous, 1 de febrer del 2018

Primera entrada

                                                     REPOSTERIA


Bescuit de iogurt i pepites de xocolata:Utilitzarem la mesura del iogurt.

Ingredients
1 iogurt (125g)
3 ous
2 mesures de sucre
1 mesura d'oli d'oliva
3 mesures de farina
1 sobre de rent (tipus Royal)
125g de pepites de xocolata 
1 cdta de esència de vainilla

Elaboració: Manual o amb una batedora.
Primer anem a batre els ous(molt bé batuts) ,després posem el iogurt,a continuació afegim el sucre,després l'oli,l'esència de vainilla.Pasem ara a la part final:posem en un tamisador la farina i el rent (lo afegim a la massa en tres voltes)fent moviments envolvents,(si ho fem manual).Quan ja el tingam posem en un plat les pepites i afegim un poquet de farina (aixina les pepites no es cauran a la part de abaix ).incluim les pepites a la massa .Posem la massa en un molde (prèviament posat amb paper de forn i engrassat amb mantega i farina)i el posem al forn(previament precalentat a 180º).I quan pasen mes o menys 45 minuts el pichem amb un palell i si està net ja el podem traure.I JA TENIM EL BESCUIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada